Retourbeleid Candy Express

Retourneren & Terugbetalingsbeleid

In de nachtelijke uurtjes met een rommelige maag een bestelling geplaatst? Of heb je in een opwelling tijdens een zoete craving het winkelmandje volgestouwd met de lekkerste snoeprepen en zakken chips en toen afgerekend, maar heb je toch spijt gekregen van je aankoop? Omdat je op dieet bent of om welke reden dan ook?

Het Europese herroepingsrecht zorgt ervoor dat je de mogelijkheid hebt om binnen 14 dagen af te zien van je aankoop; zonder boete!

Wil je gebruik maken van jouw herroepingsrecht en wil je de bestelling bij Candy Express annuleren? Stuur dan zo snel mogelijk een bericht naar onze klantenservice: info@candyexpress.nl, met de mededeling dat je afziet van de bestelling.

Indien jouw pakket al verzonden blijkt te zijn met PostNL, dan heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen na ontvangst van je pakket.
De klantenservice zal zorgen voor de retourinstructies. De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening!

Het bedrag van de geretourneerde producten zal binnen 14 dagen worden teruggeboekt naar je bankrekening; mits de producten in goede orde retour zijn ontvangen.